Södertälje, 23:47

I change shapes just to hide in this place/But I'm still, I'm still an animal
och tänker att
jävlar vad vacker han är i stroboskopljus

att förstöra för sig själv är det enklaste i livet (part 11)

visst, jag kan gå fram till dig och säga hej och ge dig en kram och jag kan stå och prata med dig och vara den klara som jag vet att folk brukar gilla, avslappnad och öppen och pratglad och skrattar mycket och jag kan prata med någon annan utan att bete mig som att jag vet att du står precis bredvid och jag kan låtsas som ingenting.

men när jag ställer mig och bara tittar, när du går upp på scenen och jag verkligen ser dig, hur håret lägger sig mot nacken, dina axlar som jag rört vid, dina händer som rört vid mig, hur du ler, rösten, hur du håller i luggen, uttrycket i ditt ansikte, rörelsemönstret.

när allt det som är jag, som brukade vara ditt, ser allt det som är du, som brukade vara mitt.
då är då det brister.
det är då jag flyr, som det fega kryp jag är, det är då jag sliter till mig väskan och jackan och halvspringer och inte gråter, aldrig gråter, men halsar rödvin ur pet-flaska och hetsröker, så att jag redan är snurrig i huvudet när jag är framme där jag vet att jag inte behöver tänka mer.

haninge, 20:23

det här är vad jag vill säga:
du, jag måste bara säga det, att jag har blivit så mycket sämre sedan det tog slut. jag var mitt bästa jag när jag var med dig, då hade jag liksom en anledning att anstränga mig. och jag vill vara den du fick mig att känna mig som igen. det spelar ingen roll att vi inte gillar samma musik eller samma filmer eller att du egentligen inte alls är min stil eller att vi kanske är för olika, du och jag. jag tror att du är den enda som någonsin förstått mig och jag hatar mig själv för att jag gjorde det så svårt för dig och jag tror fortfarande på det där, du vet, om att ifall det inte funkar med dig så lär det inte funka med någon. om jag kunde så skulle jag spola tillbaka tiden och jag skulle ha valt dig igen. och igen och igen och igen.

men det här är vad jag säger:
hej


02:41

och det kanske har att göra med att klockan är 02:41 och jag är nervös för ett prov imorgon och hög på koffein men det känns som om jag är så nära nu, så nära att tänka något jag aldrig tänkt, så nära att förstå vad det är som är skevt med mig, vad det är som gör att så få stannar och så många går, vad det är som gör att allt som betyder något går fel och allt som inte betyder någonting bara lever och lever tills det rinner ut i sanden.
jag ska inte sova förrän jag kommer på det. och när jag kommer på det, då ska allting bli uppenbart och jag ska säga jahaaa var det bara så och sen ska jag vakna imorgon och veta precis exakt hur jag ska göra för att vara lycklig och sen ska jag bli lycklig.

ju mer jag trott på kärlek/ju mer har den förvridits/ju mer jag hatat den/ju starkare har känslan blivit

just där och då var det rätt&riktigt men här och nu ångrar jag mig

för det skulle aldrig aldrig bli och han skulle aldrig sätta mig först och nu blev det precis så det inte fick bli; att jag tycker för mycket om honomjag skiter i honom
jag skiter i honom
jag skiter i honom

jag skiter i allt


vemod #2

går hem efter skolan och lyssnar på prins eugen som fridfullt sjunger om tio år kan du se tillbaks på allt vi sagt och gjort och ta tillbaks varje ord om kärlek alla tankar om hat. tänker på tonårsdrama och på grundskolenostalgi och på mig själv i gaskammaren på auswitch om en månad och på döda mammor och på allt annat som inte borde få finnas. samtidigt skiner ändå solen och jag hör gruset mot mina kängor och framför mig stannar ett rådjur och vi ser på varandra en sekund innan det fortsätter sin ständiga flykt och jag kan inte låta bli att le. det är som att något drar upp mig mot molnen och nålar fast mig vid asfalten på samma gång.

jag hade hoppats på något, hoppats på något

Mängden om och men spelar ingen roll för det finns inga ord i världen som kan förändra det här.
Det är så orättvist; att jag bara får se honom som pixlar på en skärm när andra får känna sådär mest hela tiden. Som i magen för exakt två veckor sedan när vi stod på en trappa och smala bruna händer var runt min midja och jag fick luta mig mot hans hals.
Frågan är inte var vi står för vi står kvar och trampar;
Jag, här.
Han, där.
Mellan oss, samma 436,1 km.

Det är ingenting och allt på samma gång. Det är tillräckligt mycket för att förbanna allt, ge upp, låtsas att man inte bryr sig och bry sig alldeles för mycket ändå.


No I won’t sleep tonight

I filmen om mitt liv, i den allra mest episka hångelscenen, ska den här låten spelas.

För det är precis så det känns. Att vara tonåring och att vara ett renodlat begär.
Att skrika tills rösten nästan spricker och explodera i någons armar. Att kasta av sig försvaret och säga I kinda wanna be more than friends och våga fråga what are you waiting for?

Oh-oh I want some more och jag kan aldrig få tillräckligt av dig/det här.

RSS 2.0