vad jag vill säga till dig


en länk

senaste tiden har jag hängt mycket på tumblr, för oinvigda en väldigt fantastisk bloggsida med mycket skins, harry potter, fina pojkar som röker, fräknar, nyckelbenen och allt möjligt annat som man tycker är fint. den mest träffande beskrivningen jag hört: om en vanlig blogg är som en dagbok så är tumblr en scrapbook. så där finns allt möjligt som jag tycker är fint och bra och ibland gör jag lite gifs och så för det är kul.
så om det är några av er därute som är intresserade (enligt statistiken så finns ni ju uppenbarligen, men ni gör inte mycket väsen av er):
www.vocalcorddysfunction.tumblr.com

jag tror det bor en envishet i mig

på konsert, långa grabbar överallt, fulla eller fulla av extas. benen viker sig, pressas in i en svettig rygg, det flimrar svart framför ögonen några sekunder. men det finns något i mig som fortsätter. som envisas med att stå kvar. som blir indraget i en mosh, utputtat på andra sidan, men kutar igenom och plöjer sig fram till samma plats igen. som tänker: jag ger inte upp, jag stannar här tills de måste bära ut mig. jag tror att det bor en envishet i mig, något som inte nöjer sig med att ramla ihop. en tröst ibland, när ingenting känns värt det. det finns något i mig som kommer kuta igenom och plöja sig tillbaks till samma plats igen.

aprilhimlen

jag ska inte gå så långt som att säga att jag alltid kommer att tänka på dig i april men det fanns ett ögonblick, när vi stod på perrongen de sista skälvande sekunderna och du sa: ja men då säger vi väl så och log och jag log också, för det var ganska bitterljuvt, och du gav mig en kram och tittade in i mina ögon och sa hejdå, och jag svarade inte för jag hade nog bara sagt: ge mig en kyss innan du går en kyss att bygga en dröm på

vi satt på den där bänken så länge, tills det regnade över oss och ännu längre, och du säger: det finns väl inte så mycket känslor kvar och jag svarade: fast det fanns det väl inte förut heller, för du vet, egentligen är jag inte kär i dig och du är inte kär i mig heller

.

ibland undrar jag om jag har känt allt som jag kommer att få känna. inget inget inget bränns längre, hur mycket jag än vill att det ska göra det. inte ens när jag står på garagetaket med regnet trummande runt mig och röker känner jag någonting. bara tomt. han försvinner, men jag känner inget. bara huvudvärken och en konstant trötthet.
kan knappt komma ihåg hur det kändes att vilja slita hjärtat ur bröstkorgen, att vilja ställa sig på ett bord i matsalen och skrika, att vilja skära av sig all hud. istället bara rycker jag på axlarna och somnar om.

trångsund, 16:22

jag hör hans röst från scenen. och det spelar ingen roll;
hur många som säger att han är skitful, att han ser ut som en pundare, att han har blivit fet, att han ändå inte är min typ, att han inte är tillräckligt bra, att han inte är något att ha.
det är någonting med honom som fortfarande får mig att krypa ihop i gräset och stirra på honom, röka och titta bort ibland för att inte känna något, vilja gråta när han ignorerar mig igen.
jag är trött på allt som inte är på mina villkor. this ends now.

inget speciellt

känns som om det var länge sedan jag faktiskt kände någonting. förutom ångest för skolan så är livet bedövad, grått, på låtsas.
väntar på något som bränns.
just därför ser jag lita extra fram emot konserten imorgon. köttet är svagt liksom.

misär misär misär

försöker förstå varför inget går bra, kan inte förstå, när allting jag är och allting jag rör vid faller sönder. är mot mig själv som jag inte varit på ett år. vill straffa mig själv för allt, för det är mitt fel, det är mitt fel, allt är mitt fel. det är som en vän till mig sa; det är en sak att hata att leva men det är värre att känna att man inte är värd livet. tror jag börjar förstå vad han menar. när jag ser mig själv i spegeln ser jag en fet jävla råttjävel och allt jag känner är en tyngd i bröstkorgen. vågar knappt hoppas på att sommaren gör allting bättre längre.

dimmig helg

en vecka sedan sist; bryr mig inte

vill inte prata med honom heller
bara efter 0300 men då kan det vara vemsomhelst
vad jag vill är; ingen aning men inte bry mig
tänker på en hand mot min arm ett leende en blick, kunde dröjt kvar längre, kunde försökt få något jag tänkt på sedan ungefär mellanstadiet. men går därifrån
tänker på en arm som drar ner mig bredvid lägger sig runt min axel nerför min arm landar på höften, kunde vänt mitt ansikte mot hans, kunde lutat mig närmre. men går in på toaletten och stirrar på vidret i spegeln
vet inte varför, det är ju inte som att jag bryr mig alltid kollar dubbelkollar trippelkollar telefonen ständigt väntar på facebooks chattljud

.... .--- .-.- .-.. .--.

och ändå; den där magkänslan som säger att något är fel. det blir bara värre för varje minut eller jag blir värre för varje minut. känner igen känslan så väl.
känns som sista sucken.

vad jag tänker på

han sover, det märker jag på andetagen. jag har honom emot min rygg, omsluts av honom, och det känns tryggt, inte som hemma men tryggt ändå. någonstans mellan sömn/verklighet känner jag hur hans hand förflyttar sig, inte tar på mig utan bara rör vid mig. vilar på magen, rör sig upp längs sidan för att till slut formas runt höften. och han drar mig närmare.

det var länge sedan jag hatade mig själv så lite som i. den. sekunden.
ändå; tro inte att jag tänker smsa dig först.


alltid rädd för att förlora kontrollen (utom efter midnatt)

När jag vaknar är det alldeles för tidigt på morgonen och han sover fortfarande som ett barn bredvid mig. Han har vridit på sig i sömnen så när jag vänder på huvudet ser jag bara hans nakna rygg. Jag makar mig närmare, placerar mitt ansikte i gropen mellan hans skulderblad. Andas i takt. Andas in honom. Jag räknar långsamt hans ryggkotor, följer den tydligt avtecknade raden med pekfingret. Mina läppar mot hans hals och jag flyttar fingrarna till hans axel, följer det skarpa nyckelbenet. Utan att slå upp ögonen släpper han ur sig världens lättaste suck och jag känner hans varma fingrar greppa efter min hand.
Och just då. I det ögonblicket. Då är det något som fladdrar som in i helvete någonstans längst in. Det skickar signaler till min hjärna som jag inte kan översätta. Jag bara blundar och drar honom djupare ner i lungorna.

Men sedan blir det förmiddag och vi vaknar på riktigt och drar upp persienner och jag blir plötsligt rädd igen. Rädd för att förlora, rädd för att förstöra, rädd för att försvinna som för många gånger förut. Så jag bättrar på det krympande avståndet, drar mig tillbaka under mitt skal eller bygger upp min mur eller gömmer mig bakom min mask, vilken trött kliché man än föredrar. Skyddar mig själv till varje pris.

RSS 2.0