såhär vill jag minnas det:

mjuk hud mjuka läppar mjuk blick mjuka händer och jag tänker att jag dör för detta. jag skulle dö för detta. bara i mörkret när jag är mellan två världar mumlar han vad han egentligen vill säga. saker jag bara nästan uppfattar, som jag inte minns på morgonen men jag minns hur knäsvag de gjorde mig. men ibland ser jag det i honom, när han tittar på mig som om jag är det enda sanna i denna jävla smutsiga värld.
*
väckarklockan ringer men vi snoozar och genom persiennen smyger ljuset in. han ligger på sidan, med ansiktet mot väggen. jag lägger mig där, så nära det går, med ansiktet placerat mellan skulderbladen. drar in den tysta varma doften av hans hud och känner hjärtat brista när jag tänker på att antalet nätter som denna är begränsade och snart får jag kanske inte ligga här längre.

Trafalgar square, 18:56

det är nio månader sedan jag var här sist och det ser inte alls likadant ut. bara grått och stressade människor. en helt vanlig onsdag i London. ändå ser jag juli framför mig -
försöker uppskatta var staketet stod, var vi sov första natten. var vi träffade Jack och de fulla snubbarna som skulle ha en presentation på jobbet dagen efter men somnade på marken precis som vi. var vi väntade på armbanden. där sov vi andra natten, bråkade med spanjorer och träffade fler som oss. det kan ha varit den bästa natten i mitt liv, trots att kylan kändes igenom tidningar och regnet duggade, för jag var omringad av vänner och gemenskap och den mysigaste filten någonsin och under mitt paraplytak var det som en egen värld. där var röda mattan som under en kort men intensiv tid låg under fantastiska människors fötter. jag tittar upp där den gigantiska storbildsskärmen var men ser bara molnig himmel. fontänerna är fyllda.
det enda som är detsamma är skärmen som räknar ner till OS och som hjälpte oss att hålla koll på antalet timmar och minuter. till slut går jag upp till mcdonalds och allting här känns så hemma men så långt borta, som något jag bara drömde. kanske var de där julidagarna det bästa jag gjort i mitt futtiga liv.

RSS 2.0