tjugosjätte september igen

för exakt ett år sedan det vill säga 52 veckor 365 dagar en jävla massa timmar minuter och sekunder, en jävla massa nätter och morgnar och helger och ligg, frågade jag honom om han ville bli min pojkvän och han sa ja.
 
hur fan har det hunnit gå ett år och hur fan är det bättre än någonsin och hur fan har jag förtjänat det här? det kommer jag aldrig förstå. det finns faktiskt mycket jag aldrig kommer att förstå. vet bara att jag är kär och glad och gärna vill fortsätta vara det.

vi ser exakt en minut nitton sekunder av filmen innan han viskar kan vi inte hångla istället? jag gillar att hångla. älskling det är väl klart att vi ska göra det. man ska hångla så mycket det bara går med dem man tycker om på det sättet, det är väl det bästa rådet jag har att ge. 
och jag vill hångla med honom överallt. i alla sängar, i alla hissar, på alla dansgolv, på alla tåg och nattbussar och parkbänkar i hela stan. full eller nykter eller frisk eller sjuk i huvudet eller glad eller ledsen, mjukt och snällt eller intensivt eller sömndrucket. bara det är hans jävla mun och skäggstubb och ögonen med en brun fläck i. bara det är hans höftben och hals och långa knotiga fingrar.

BEING AS IN LOVE WITH YOU AS I AM

min mun mot din puls. du andas jämnt och stilla och är aldrig så ärlig som i sömnen. världen blir kallare och kallare för varje dag men det är väl inte mer än vad man kan förvänta sig. undrar mest när jag fick ett hjärta gjort av bly och varför det inte har fallit genom kroppen och krossat mina inälvor än. jag känner det röra sig ibland när jag tänker på dig. tanken som en hammare som testar bröstets reflexer. dina händer mot min rygg. duns. din mjuka tunga. bang. din röst i telefonen i flera timmar precis som förra hösten. bam. till och med din tatuerade fot. pang.
 
du har blivit magrare, säger jag, men du nekar. varje vinkel av dig är knivskarp. jag följer varje muskel ben och blodådra med fingret. det är väl klart som in i helvete att jag önskar för dig varje gång jag tappar en ögonfrans och om jag någon gång skulle få se ett stjärnfall hade jag nog gjort det då också.
 

RSS 2.0