^v^v^v^v^

bara tänker på gatorna vi gick på. från bastille till triumfbågen och tillbaka igen och bara saker jag aldrig sett förut och en vag känsla av något. det kan ha varit frihet men vad vet jag. din hand i min och solen skiner men jag kan bara tänka på hur lång tid det är till planet går hem och vi måste lämna allt bakom oss och låta allt bli normalttråkigtvardag igen. jag bara undrar, varför måste man sakna saker som inte är borta än och varför ska det vara så
jävla
lätt
att längta efter annat

sedan sist


dyker upp hos niotillfem igen och blir onormalt stolt. allting är mest projektarbete projektarbete projektarbete just nu. men vi hörs snart igen.

jag är feminist och så in i helvete stolt över det

pulsen slår hårt i hela kroppen. är uppe i varv, kan inte sova, kan inte skaka av mig den här känslan.
av att något är jävligt fel och att det är upp till oss att göra något åt det.
varje åsikt om hur man ska se ut och vara, yttrad på ett offentligt forum. varje gång någon rört vid mig utan mitt tillstånd. varje gång jag hört någon säga "hon får skylla sig själv" när en tjej råkat illa ut. varje gång någon blir bedömt och bortdömd för de val de gör med sin egen person. varje gång tjejer själv hjälper till med att trycka ner varandra genom att kommentera varandras utseende och klaga på hur dramatiska de är. varje gång någon drar ett skämt om kvinnans plats i köket.
det krossar mitt hjärta. det krossar mitt hjärta och får mig att vilja gråta och skrika men jag måste på något sätt behålla hoppet. det går att göra något åt. vi behöver inte vara såhär mot varandra.
mina tankar snurrar för fort, men här har ni lite att tänka på. läs, det är viktigt:
http://skulden.wordpress.com/2012/03/11/jag-ar-ju-inte-feminist-men/
http://fugitivus.wordpress.com/2009/06/26/another-post-about-rape-3/
http://thecurrentconscience.com/blog/2011/09/12/a-message-to-women-from-a-man-you-are-not-%E2%80%9Ccrazy%E2%80%9D/
http://www.salon.com/2009/08/07/nice_guys/singleton/

It's unavoidable, it just happens


jag var bara 19 och tänkte att det här är bra här kanske jag stannar kvar

dansgolv som dansgolv. det spelar ingen roll vem jag dansar med så länge basen dunkar i takt med mig. dricker öl trots att det är äckligt och vet inte om jag blir full eller bara hypnotiserad av blinkande lampor. det är märkligt att man kan känna sig levande och död på samma gång. oftast vill jag aldrig att kvällen ska ta slut. jag vill bara gå rakt in i konstgjord rökdimma och försvinna.

RSS 2.0