cut open my sternum and pull my little ribs around you

Jag undrar om ni har tittat på samma ansikte niohundranittionio gånger men den tusende gången ändå drabbats av det så att alla inälvor vrider sig och hela bröstkorgen skriker. Om ni vet hur det känns när någon ni älskar pressar er så hårt mot kroppen att det blir svårt att andas. Jag undrar om ni får sova bredvid den ni skulle välja framför alla andra i hela världen. Vet ni hur det känns när alla dumma kärlekssånger går att applicera, när home is wherever I'm with you och if someone believed me they would be as in love with you as I am är det enda sättet att förklara? Jag undrar om någon har lyckats med det ni trodde var omöjligt, att få er att tycka att ni är okej, någon som sett under alla stenar och stannat. Om den som får era hjärtan att feberbulta vill ta hand om er varje gång ni gråter.
 
Vet ni hur det känns att kunna någons kropp som om den bara var en förlängning av er själv, att kunna varje vinkel och märke, att förutse alla reaktioner? Har ni någonsin blivit rörd av någon som vet exakt vad er hud vill? Jag undrar om ni har kysst någon fler gånger än vad ni någonsin hade kunnat räkna till men aldrig någonsin minskar hungern och aldrig någonsin blir det rutin och aldrig någonsin skulle ni kunna tröttna på de läpparna.
 
Jag hoppas att ni har det och jag hoppas att ni får det och jag hoppas att ni en dag också känner er så trygga att ni borde vara odödliga trots att ni har placerat hjärtat mellan någon annans tänder.

Kommentarer
Postat av: Anonym

jag hade det. hade det för i lördags gjorde han slut och jag ville dö ville känna smärtan någon annanstans än i huvudet hjärtat själen, trodde aldrig att jag kunde känna mig så tom men det var väl väntat för jag grät ut hela mig. det är bättre nu men varje morgon är det första jag gör att ta upp mobilen för att se om han messat mig i natt och skrivit att han vill ta tillbaks mig men det kommer inget och plötsligt är hela sommaren utan mening

2013-05-21 @ 11:14:23
Postat av: klara

anonym: åh men fina du! Kan inte ens greppa hur det känns. Säg till om du vill prata, försök att inte ta sönder dig helt.

2013-05-30 @ 10:43:15
URL: http://leksaksbomb.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0