of course I was going to lose you (were you ever even there)

och så står man framför den man älskar mest i hela världen och vet att vi, vi två, vi har ingen chans i det långa loppet. våra dagar är räknade. det har väl aldrig egentligen funnits något som står på vår sida men nu går det inte att blunda längre. man har känt till den här avgrunden, man har varit nära den, känt den under tårna, tänkt att nu händer det, nu faller vi. men vi har väl klamrat oss fast i varandra. tills nu.
 
jag gråter mot din hud som tusen gånger förut men det är annorlunda nu. det är så satans hopplöst och det är inte vårt fel. du, som aldrig gråter, snyftar i min nacke. vad fan ska vi göra vad fan ska vi göra vad fan ska vi göra viskar vi. skarpt läge. säger du. på en sekund raseras allt. vi stoppar nu eller så kör vi in i kaklet. oavsett vad kommer det sluta på samma sätt. man vill skydda sitt hjärta och gå nu på direkten innan det kommer brista ännu hårdare. man vill skydda sitt hjärta och stanna så länge det går.
 
man lyckas knappt sova. man har hela natten under ögonen och ansiktet svullet av gråt. man bryter ihop fem gånger innan klockan nio. man sitter på jobbet och försöker hålla igen men det går inte det går inte det går inte. så man svarar i telefonen med grötig röst och ingen hör vad man säger och det droppar från näsan ner på fakturor. man vill stanna tiden, just exakt nu, innan vi ristar in vårt öde i sten, för annars vet man inte om man orkar finnas. 

Kommentarer
Postat av: Linnea

Hej, har läst din blogg ett tag, kommer egentligen inte ihåg hur jag började. Tycker i alla fall att du skriver så himla fina texter om kärlek och så. Och saken är att jag är i exakt samma situation som du verkar vara i och det är hemskt och jag vet inte vad jag ska göra. Det vore verkligen jätteskönt att prata med någon som vet hur det känns och kanske till och med har några goda råd. Lyssnar jättegärna på din/er historia och berättar min/våran. Skriver med min mail och hoppas att du hör av dig! Hoppas vi hörs snart, annars lycka till med er två. Hejdå!

2013-07-08 @ 10:25:47
Postat av: armani

<333

2013-07-08 @ 12:44:05
Postat av: Sarah

<3 kram kram kram

2013-07-08 @ 19:26:03
Postat av: Jenny

<3 <3 <3

2013-07-09 @ 08:34:39
Postat av: Anonym

<3

2013-07-11 @ 16:48:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0