farväl mitt 2012

 
inledde året på en hemmafest med mina bästa vänner och mötte upp malte vid fyra.

 
hela vårterminen var en enda lång nedräkning till studenten och det känns som om jag var ute varje helg. hade kanske mina roligaste utekvällar på ace med sarah, alina och louise när de fortfarande bodde i stockholm. studentskivorna och de mer eller mindre planerade utstyrslarna avlöste varandra. hade rödvinskvällar med albin och samuel. fina bästa samuel. i mars åkte jag och malte till paris och trots att allting var så fint kändes det så instabilt. i april åkte vi till england med eng c och jag var alldeles genomledsen men lyckades ha så jävla kul. åkte med julia till camden, drack rödvin på hotellrummet och såg ett fotbollsderby på en överfull bar. valborgsglitter var en av mina bästa kvällar, ännu mer speciell i efterhand eftersom att så många jag träffade där skulle bli så viktiga för mig.

 
sedan var det dags för tre års gymnasiestudier att ta slut. mösspåtagning, flakförberedelser, de allra sista inlämningarna och proven och sedan. champagnefrukost, tårar i klassrummet, betyg och utmärkelser, flak, mottagning och fest. jag slutade inte dricka förrän 8 på morgonen, på bussen hem.
 

 
 

jag började jobba måndagen efter studenten och jobbade sen hela sommaren förutom en vecka när jag var i skåne. försökte ha sommarlov ändå. var på hultsfred, firade midsommar på utö, åkte till göteborg, träffade finfina människor, hängde i parker, var på popagande och way out west äntligen. väl godkänt trots att jag bara kom in på klubb en kväll. hade en av årets allra roligaste dagar när jag och samuel förade på grönan. vi spetsade vår cola med minttu och åkte alla bergochdalbanor och karuseller innan vi gick ut i natten. 
 
 
var ledig nästan hela september så det var ungefär mitt sommarlov, men då gjorde jag mest ingenting. sista veckan började jag på mitt nya, fasta heltidsjobb. jag och malte firade ett år. vi hade taco night, jag och julia åkte till gbg och såg xx. första helgen i december var jag i västerås och hälsade på josefin med alina och olivia. har sällan trivts så bra. lagom till min födelsedag blev det snökaos så mina planer blev inställda, men oden fanns i alla fall i närheten. jens och rödvin tröstade mig en torsdag, jag var på glöggfest, klädde granen. så blev det jul och sen blev det nyår igen. den här gången tog julia med mig till en snygg överfull etta där folk rökte inomhus och jag dansade i fuskpäls med min flaska mousserande i handen. 
 
 
trots att jag gått på färre spelningar än tidigare år har det varit ett bra musikår. har sällan upptäckt så mycket nytt. såg kent tre gånger, bland annat på sjöhistoriska vilket kan vara min favorit någonsin. mänsklig värme blev praktiskt taget mitt soundtrack i år så honom+laakso+hets på cirkus var en höjdpunkt. såg the xx tre gånger och blev mer förälskad i oliver sim för varje gång. how to dress well i annedalskyrkan, bon iver och bombay bicycle club och the cure och far&son och nääk ja ni hör ju.
 
 
 
men främst är 2012 året då jag aldrig kysste någon annan än honom. jag var hans varenda dag och varenda natt. vi har bråkat och skrikit och gråtit men fan i helvete vad vi älskat varandra. fan i helvete vad jag älskar honom. allt med honom.
 
 

Kommentarer
Postat av: Oskar

så fint gråter typ nu

2013-01-08 @ 17:56:20
URL: http://livsillusioner.blogg.se
Postat av: Sarah

<333333

2013-01-16 @ 04:21:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0